Endodontist sökes till Willa Remiss Globen

Välkommen till vår helt nya klinik precis vid Globen, ja det stämmer, det var vår klinik som brann upp för drygt ett år sedan, men nu är det full fart igen!

Vi söker dig som är specialist i endodonti som vill bidra med din kompetens i ett väldigt odontologiskt intresserat arbetslag.

Vi har en väl fungerande remissverksamhet utan alltför långa väntetider. Självklart är vi helt fullt utrustade med t.ex. mikroskåp, CBCT, EMS på unit, separat ultraljud för preparation, wave-one mm för att du ska kunna leverera på absolut högsta nivå. Du kommer att vara ansvarig för Willa Remiss Endodonti men även samarbeta tätt med de övriga åtta tandläkarteamen för Stora Gungans interna endodonti.

Vi värnar om att alla våra medarbetare ska få utvecklas i sin yrkesroll. Nu söker vi dig som önskar att samarbeta med ambitiösa och duktiga kollegor i en trevlig gemenskap i ett anställningsförhållande med goda villkor.

Dina arbetstider planeras i samråd, hel – eller deltid. Vi ser fram emot din ansökan, skicka ditt CV och ett personligt brev till: @

Välkommen till oss!

Mats och Aida Brontén

Willa Remiss Tandläkarna

Willa Remiss Tandläkarna är en remissklinik för endondonti, apikalkirurgi, implantatkirurgi och protetik.

Våra remittenter är privata kollegor och vi har även mycket bra samarbete med landstingen. Vi kan erbjuda kraftigt förkortade väntetider vid jämförelse med många andra remissmottagare och vi fungerar också som utbildningsklinik bland annat inom kirurgi och bidrar med kompetenshöjning till våra kollegor i Sverige.
Ni är mycket välkomna att kontakt med oss gällande remissverksamheten och håll utkik efter våra kurser med live-patientfall.